Inchirieri bobcat si lucrari bobcat. Oferim servicii de inchiriere bobcat in raza Bucurestiului si a localitatilor din Ilfov.

Detinem utilaje Bobcat care pot sa intervina in orice spatiu, indiferent de deschiderea acestuia, pentru o diversitate de lucrari, in conformitate cu cerintele proiectului dvs. Mobilitatea si manevrabilitatea acestor utilaje si suprafata redusa de care au nevoie pentru interventie le recomanda in numeroase situatii, ele fiind solutia ideala pentru o gama extinsa de amenajari sau lucrari de constructie.

Cu ajutorul utilajelor Bobcat dotate cu cupe multifuncționale se pot realiza lucrari necesare intr-un anumit moment, in cadrul unor santiere complexe, cand interventia trebuie asigurata rapid, dar raza de actiune este redusa. Astfel, un utilaj Bobcat poate sa realizeze nivelarea unui teren, debarasarea resturilor de moloz, decopertarea unor suprafete vegetale – curti sau gradini, transportarea pamantului pe distante scurte in cazul amenajarii unei curti, transportarea pamantului pentru fundatii, saparea fundatiilor pentru casa sau gard, sapaturi pentru amenajari de piscine sau fose septice, extindere retea alimentare cu apa, racord canalizare sau retea de gaze etc.

In functie de dotarile sale (picon, mulcher pentru tocat, cupe de diverse latimi pentru sapat sau transport), un utilaj Bobcat poate realiza orice tip de lucrare.

Inchirieri bobcat

Cum te poate ajuta servicul de inchirieri bobcat?

 

Orice material ramas dupa executarea unor lucrari de constructie, zidarie sau demolare, sparturi de caramida, pulbere de tencuiala, bucati de mortar intarit, resturi de chirpici, bulgari de pamant combinat cu diverse resturi (cioburi sau bucati de lemn), resturi de tigla etc. poate intra in categoria ”moloz”.

Inchirieri Bobcat pentru evacuarea molozului

O asemenea diversitate de materiale impune o pregatire temeinica a procesului de evacuare. Acesta incepe cu evaluarea intregului volum de material, continua cu pregatirea sacilor sau a containerelor in care va fi transportat molozul si se finalizeaza cu depunerea acestuia in conditii de siguranta in gropile special amenajate pentru primirea acestor deseuri nepericuloase. Procesul implica forta umana, materiale specifice si mijloace de transport specializate.

Fiecare operatiune de evacuare si transport moloz este organizata in mod distinct, iar interventiile noastre respecta toate normele de protectie a mediului. La cerere, intervenim oriunde in Bucuresti sau Ilfov.

inchirieri bobcat
inchirieri bobcat bucuresti si ilfov
inchiriere bobcat
inchiriere bobcat bucuresti si ilfov
Sunati acum!