Lucrari miniexcavator in Bucuresti si judetul Ilfov prestate de compania WAW ECO TRANS S.R.L si serviciul de inchiriere miniexcavator

Utilajele noastre sunt deservite de muncitori calificati in lucrari de constructii si in actionarea unui miniexcavator. In functie de volumul care urmeaza sa fie excavat sau tipul de lucrare, miniexcavatorul va este oferit pentru inchiriere echipat cu accesoriile potrivite.

In general, interventiile cu un miniexcavator sunt necesare atunci cand suprafata nu permite ca un utilaj de mare tonaj sa actioneze. Miniexcavatorul este ideal si atunci cand lucrarile de excavatie necesita un anumit grad de precizie impus de existenta unor alte constructii sau amenajari in imediata vecinatate.

Inchirierea unor lucrari cu miniexcavator este recomandata pentru lucrari de tip sapare santuri pentru extinderea retelei de aprovizionare cu apa, racordarea la o retea principala de gaze sau la o conducta de canalizare.

De asemenea, un miniexcavator este necesar in cazul realizarii unei fundatii, respectiv sapat si nivelat teren, inclusiv indepartarea pamantului excedentar. Exemple de alte lucrari complexe in care un miniexcavator poate sa intervina cu succes sunt: realizarea unei amenjari peisagistice indiferent de gradul de complexitate, lucrari de amenajare a terenului care au ca finalitate instalarea unei piscine, a unei fose septice sau amenajarea unui beci sau pivnite.

Sunati acum!