Transport Moloz Bucuresti, Debarasare Moloz Ilfov, evacuare moloz, SC WAW ECO TRANS SRL va ofera servicii sigure, ecologice si rapide. 

Cand aveti nevoie de evacuarea molozului?

In urma unor lucrari de constructie, amenajare, modernizare, reabilitare sau extindere a unei cladiri.

Din practica se stie ca intr-un proiect de constructie se poate calcula cu precizie cantitatea de materiale de constructie necesare, indiferent de natura acestora. Mai dificil de anticipat este cantitatea de deseuri finale, asa-zisul ”moloz”.

Zone de desfasurare a activităților noastre de transport al molozului, evacuare moloz si debarasare moloz:

Transport moloz Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6, Ilfov, debarasare moloz, Transport deseuri in Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Ce se intelege, totusi, prin ”moloz”?

Orice material ramas dupa executarea unor lucrari de constructie, zidarie sau demolare, sparturi de caramida, pulbere de tencuiala, bucati de mortar intarit, resturi de chirpici, bulgari de pamant combinat cu diverse resturi (cioburi sau bucati de lemn), resturi de tigla etc. poate intra in categoria ”moloz” si este necesar sa apelati la serviciile noastre de transport moloz, evacuare moloz sau debarasare moloz.

O asemenea diversitate de materiale impune o pregatire temeinica a procesului de evacuare. Acesta incepe cu evaluarea intregului volum de material, continua cu pregatirea sacilor sau a containerelor in care va fi transportat molozul si se finalizeaza cu depunerea acestuia in conditii de siguranta in gropile special amenajate pentru primirea acestor deseuri nepericuloase. Procesul implica forta umana, materiale specifice si mijloace de transport specializate.

Fiecare operatiune de evacuare si transport moloz este organizata in mod distinct, iar interventiile noastre respecta toate normele de protectie a mediului. La cerere, intervenim oriunde pentru debarasare moloz in Bucuresti sau Ilfov.

transport moloz bucuresti si judetul ilfov
Sunati acum!