Transport pietris – WAW ECO TRANS S.R.L. va pune la dispozitie serviciul de transport pietris de orice tip, in Bucuresti si in Ilfov.

Pietrisul face parte din segmentul de agregate minerale de balastiera si este indispensabil, alaturi de nisip, in lucrarile de constructii, fiind considerat materie prima. La cerere, putem transporta si livra orice cantitate de pietris, folosind autospeciale echipate in acest scop. Serviciul de livrare si descarcare este asigurat de personal cu experienta in manipularea acestui tip de material.

Cele mai bune surse de pietris sunt localizate la nivelul panzelor freatice unde pietrisul se prezinta ca un amestec de diverse tipuri de piatra naturala cu duritate si rezistenta diferita. Adesea, pietrisul poate contine resturi de marmura, calcar, gresie, cuart, travertin etc. Sortarea dupa dimensiune si macinarea pietrisului se realizeaza cu utilajele existente in cadrul balastierei.

In functie de lucrare, comanda dv. poate sa cuprinda pietris de 4-8 mm (de tip margaritar), pietris de 8-16 mm sau pietris de 16-32 mm. Ca varianta de lucru, balastierele pun la dispozitie si pietris de tip ”refuz ciur”, adica pamant in amestec cu piatra mare, cu dimensiuni cuprinse intre 31-63 mm. Oricare dintre aceste tipuri de pietris pot fi livrate la comanda pentru lucrari de constructie, amenajari de drumuri sau pavaje speciale, fundatii etc.

Sunati acum!